Airconditioning Eemnes

Met steeds warmer wordende zomers, is ook in Eemnes een airco geen overbodige luxe. Airconditioning wordt steeds betaalbaarder, dus waarom zou u niet kijken of uw woning in Eemnes ervan kan worden voorzien? Installatie van airco doen wij al sinds jaar en dag in en rond Eemnes, en we hebben ook veel reparatie kennis en ervaring. Dus niet alleen voor installatie, maar ook voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden kan u bij ons terecht. Van mobiele tot split airconditioning, in Eemnes zijn wij de expert!

Offerte aanvragen

Airco Eemnes

 
 

Contactformulier

  Gratis offertes vergelijken.

  Soort aanvraag (*)

  Welke werkzaamheden? (*)

  Te verrichten werkzaamheden: (*) Soort woning: (*) Functies van de airco (*)

  Omschrijving opdracht (*)

  Airco service en onderhoud

  Zoals bij vrijwel alle apparatuur is ook bij airconditioning onderhoud van groot belang. In Eemnes kan u hiervoor bij ons terecht, net als voor installatie en reparatie. Schaft u bijvoorbeeld een split airco aan, dan heeft u recht op klantenservice. Dit houdt in dat reparatie na de installatie van airconditioning veelal wordt vergoed.

  Een prettig leefklimaat

  Zoals gezegd zijn de zomermaanden de afgelopen jaren iedere keer erg heet geweest, en verwacht wordt dat dit zo blijft. Steeds meer mensen kiezen daarom ook in Eemnes voor airco. Airconditioning kan worden ingesteld op een temperatuur naar keus, dus u hoeft zeker niet in een woning met vrieskist-temperatuur te vertoeven. Slapen wordt na split airco installatie een stuk gemakkelijker.

  Onderhoud

  Het onderhoud van de airconditioning na installatie is belangrijk, en kan de levensduur erg verhogen. Bij ons kan u een contract voor onderhoud afsluiten, waarover u verderop meer kan lezen. Het onderhoud houdt onder meer in dat filters worden gecontroleerd en koelmiddel wordt bijgevuld. Bij voldoende bijhouden kan uw split of mobiele airco wel zo’n 10 jaren mee!

  Reparatie

  Gaat er iets stuk aan de airconditioning, dan zijn wij in Eemnes beschikbaar voor reparatie. Koopt u uw airconditioning bij ons, dan is reparatie vaak onderdeel van de service. Soms wordt bij onderhoud ontdekt dat reparatie nodig is.

  Contact

  Via het formulier op deze pagina kunt u aanvullende informatie voor uw persoonlijke situatie aanvragen. Bijvoorbeeld over of u beter een mobiele of een split airco kan kiezen.

   

  Werkklimaat

  Prettig werkklimaatWerkt u thuis, ook in de zomertijd? Dan weet u vast hoe moeilijk dit is in de hitte. Met een airco heeft u het nooit te warm! Verplaats uw mobiele airconditioner gewoon naar de werkruimte, of laat een split airco-apparaat plaatsen. Een split laat het lawaai buiten en haalt de koelte in huis.

  Mobiele airco

  Mobiele aircoMobiele airco is zoals de naam al doet vermoeden een systeem dat u zomaar ergens kan neerzetten, zonder installatie. Heel handig! ’s Nachts neemt u de mobiele apparatuur mee naar de slaapkamer, en overdag kunt u het woonvertrek ermee afkoelen. Ideaal en nog erg betaalbaar ook. Een mobiele koeler kan overal naartoe worden meegenomen.

  Onderhoudscontract

  Airco onderhoud EemnesOnderhoud kan het best periodiek worden uitgevoerd door een professional. Omdat veel mensen dit snel vergeten, is het handig om bij installatie meteen een overeenkomst voor regelmatig onderhoud bij ons te sluiten. Als het weer tijd is voor het onderhouden, contacteren we u om een afspraak te maken.

   
   

  Onze split airconditioning werkt helemaal top. Reparatie was gratis, en ieder jaar wordt hij van onderhoud voorzien! – Familie Bergman